Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Με επιτυχία η κοπή της πίτας της Χαρμάνι Μιλάνο (φώτο) στη Β' Παθολογική! ΚΥΡΙΑΚΗ όλοι στο Κάρβουνο (20.00) για την αναμέτρηση με τους Souvlakers!

Τεράστια επιτυχία είχε η κοπή της πίτας της Χαρμάνι Μιλάνο στο γνωστό νυχτερινό κέντρο- ελληνάδικο, Β' Παθολογική ! Ταυτόχρονα, έγινε βράβευση της ομάδας μας , όπου ως γνωστόν χάρη στην βοήθεια όλων σας κέρδισε τον διαγωνισμό για το καλύτερο σήμα! Μάλιστα η διοργάνωση, την οποία εκπροσώπησε ο Γρηγόρης Αντωνάκης (ο οποίος σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή και του ευχόμαστε να έχει πάντα υγεία, δύναμη και επιτυχίες σε ό,τι κάνει) κέρασε την ομάδα μας τα 2 πρώτα μπουκάλια!
                                                          Το ουίσκι έρεε άφθονο...
  
Σχεδόν σύσσωμη ήταν η παρουσία των αθλητών μας στην κοπή της πίτας, παρότι υπήρξαν και κάποιες λίγες απουσίες! Η πίτα της ομάδας ήταν προσφορά του χορηγού μας Π&Φ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ  και του αθλητή μας/προπονητή μας Γιώργου Πρίτσου. Στην κοπή της πίτας ο Θοδωρής Καρέλλος στάθηκε τυχερός και κέρδισε το φλουρί, παρά το γεγονός ότι ο Λιαμπότης Μαρίνος έκοψε μικρότερα κομμάτια στους απόντες! Ο Θοδωρής Καρέλλος, όπως καταλαβαίνετε ήταν απόντας και έχασε την μεγάλη γιορτή της Χαρμάνι Μιλάνο. Ελπίζουμε να είναι η πρώτη κι η τελευταία φορά που απουσιάζει από εκδήλωση της ομάδας, γιατί του χρόνου όχι μόνο το φλουρί ,αλλά ούτε κομμάτι δεν θα πάρει! Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες, το αλκοόλ έρεε άφθονο, και το κέφι περίσσευε! 

Αυτά για την γιορτή της Χαρμάνι Μιλάνο! Η γιορτή τελείωσε! Τώρα υπάρχει ματς με τους Souvlakers! Η ομάδα είναι μακρυά από τις νίκες για 3 παιχνίδια και πρέπει να βάλουμε τέλος στο αρνητικό σερί! Δεν αξίζουμε να είμαστε στις τελευταίες θέσεις και για αυτό πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε αυτό το παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που μας νίκησε πρόσφατα σε φιλικό παιχνίδι. Αύριο δεν χωρούν δικαιολογίες, ένας για όλους και όλοι για έναν! 

Πριν το ματς δηλώσεις έκανε ο Πρίτσος Γεώργιος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους αθλητές της ομάδας για την παρουσία τους στην κοπή της πίτας δήλωσε: 

''Το παιχνίδι με τους Souvlakers αποτελεί παιχνίδι-σταθμό για εμάς. Είναι ένας ακόμα τελικός που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Έχουμε δουλέψει στην προπόνηση και όλα τα παιδιά πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να σταματήσει το αρνητικό σερί των 3 τελευταίων αγωνιστικών.

Δηλώσεις πριν το ματς έκανε επίσης για πρώτη φορά ο νεαρός αθλητής της Χαρμάνι Μιλάνο, Λευτέρης Γιακιντζής, ο οποίος δήλωσε ''διψασμένος'' για νίκη. Επίσης δήλωσε:

''Μετά από ένα σερί χαμένων παιχνιδιών, πρέπει σε αυτό το παιχνίδι να δείξουμε κάτι διαφορετικό. Η ομάδα έχει δίψα για νίκη, το δείξαμε στο ματς με τους pink flamingos που γυρίσαμε χαμένο παιχνίδι , και αύριο στο παρκέ θα το αποδείξουμε ξανά ότι διψάμε για νίκη και θα την πετύχουμε. Επίσης, δεν πρέπει να μας επηρεάσει το πρόσφατο φιλικό που παίξαμε μαζί τους και χάσαμε!'' 

Όλοι στην ομάδα είμαστε ανυπόμονοι για την αυριανή αναμέτρηση, ειδικά μετά την κακή αντιμετώπιση που είχε η ομάδα μας από τον διαιτητή του τελευταίου αγώνα στον αγώνα με τους Pink Flamingos. Μόνο νίκη μάγκες!!! 

Δείτε παρακάτω στιγμές από το γιορτή της Χαρμάνι Μιλάνο στην Β' Παθολογική, τους υπευθύνους της οποίας ευχαριστούμε για την συνεισφορά τους στην άψογη διεξαγωγή της! 

                                         Μιχάλης ΣαματάςΣτάθης ΠολίτηςΛευτέρης Γιακιντζής, Μαρία



                         Ο Κώστας Ρίζος προβληματισμένος ενόψει του παιχνιδιού με τους souvlakers



                                                   Στάθης Πολίτης, Γιώργος Πρίτσος



                                      Ο Γρηγόρης Αντωνάκης, εκπρόσωπος του πρωταθλήματος Basketaki


                      Το τυχερό κομμάτι της πίτας με το φλουρί, του απόντα Θεόδωρου Καρέλλου 



                                               Η εντυπωσιακή πίτα της Χαρμάνι Μιλάνο 



                                         Ο Γιώργος Πρίτσος με τη σύζυγο του, Παρασκευή



                          Ο Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης με την σύντροφό του, Γωγώ Χονδρού



 Ο πορνοστάρ της ομάδας ,εεεεε συγγνώμη, ο superstar της ομάδας Ιάσων Καρέλλος με την ομάδα από πίσω του να ποζάρει! 
Λιαμπότης Μαρίνος , Στάθης Πολίτης 



Ποιός είναι ο λόγος για να ζω......


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου